Masz pytanie?

Podwyższone wyniki GGTP, ASPAT i ALAT - eChirurgia.pl

Zrobiłam mężowi kompleksowe badanie wątroby. Wyniki są dużo podwyższone: ALT - 140, AST - 168 , GGTP - 766, bilirubina - 1,2, a dodatkowo wynik + Helicobacter...zapytaj.echirurgia.pl/pyt1136.htm

Próby wątrobowe i wyniki ALAT, ALP, ASPAT, GGTP, LDH, CHE...

Próby wątrobowe i wyniki AlAT, ALP, AspAT, GGTP, LDH, ChE Sprawdź i dowiedz się, czy Twoje rezultaty mieszczą się w normieadamed.expert/proby-watrobowe-i-wyniki/

Izolowane podwyższenie wartości GGTP - etiologia...

Pytanie nadesłane do redakcji W marcu znalazłam się w szpitalu z silnym bólem brzucha. Podejrzewano kamienie w woreczku, bo nagle moje GGTP wzrosło do 200.gastrologia.mp.pl/lista/105765,izolowane-podwyzszenie-wartosci-ggtp-etiologia-diagnostyka-rozni...

Aspat i alat podwyższony - eChirurgia.pl

Aspat i alat podwyższony .. ASPAT, ALAT ), fosfatazy zasadowej, podwyższony poziom mocznika, kreatyniny oraz wapnia. W badaniach obrazowych tj. ultrasonografia...tematy.echirurgia.pl/aspat_i_alat_podwyzszony.htm

Próby wątrobowe: nieprawidłowe wyniki ALAT, ALP, AspAT...

Próby wątrobowe to badanie z krwi, które ma ocenić pracę wątroby. Jeśli próby wątrobowe mieszczą się w normie, to świetnie. Jednak czasem wyniki prób...www.poradnikzdrowie.pl/sprawdz-sie/badania/proby-watrobowe-nieprawidlowe-wyniki-alat-alp-aspat-...

Norma GGTP - eChirurgia.pl

Jaka jest norma dla badania GGTP ponieważ są duże różnice w znalezionych danych w internecie. Czy wynik 67 U/l jest niepokojący?...zapytaj.echirurgia.pl/pyt945.htm

Podwyższone bo - eChirurgia.pl

Podwyższone bo .. podwyższone leukocyty, utrzymujące się stany zapalne: 15000, 14000, 11000, 16800, 12000. Przyjmowałem kroplówki nawadniające sól i glukozę...tematy.echirurgia.pl/podwyzszone_bo.htm

Zdrowie, Choroby, Uroda, Lekarze, Leki • ALT, AST, GGTP...

Gastrologia – dziedzina medycyny zajmująca się chorobami układu pokarmowego, w szczególności żołądka, wątroby i trzustki, a także przełyku i dróg...commed.polki.pl/alt-ast-ggtp-ponad-norme-co-oznacza-vt68581.html

Podwyższone RBC, HGB - portal.abczdrowie.pl

Witam, większość wyników morfoliogii mam w normie, podwyższone mam tylko RBC na poziomie 5,81 i HGB 17,6. OB mam 2, podwyższone mam również ALAT 87, GGTP 99.https://portal.abczdrowie.pl/pytania/podwyzszone-rbc-hgb

Podwyższone wartości prób wątrobowych - Lekarze...

Pytanie nadesłane do redakcji Witam. Dzisiaj otrzymałam wyniki badań – AST 106 UI/I, norma 0-3; ALT – 70 UI/I norma 0-42; GGTP – 425 UI/I, norma 11-50.gastrologia.mp.pl/lista/83886,podwyzszone-wartosci-prob-watrobowych