Masz pytanie?

dlaczego mam wysokie GGTP

Zrobiłam mężowi kompleksowe badanie wątroby. Wyniki są dużo podwyższone: ALT - 140, AST - 168 , GGTP - 766, bilirubina - 1,2, a dodatkowo wynik + Helicobacter...www.senior.pun.pl/viewtopic.php?id=94

Izolowane podwyższenie wartości GGTP - etiologia...

W marcu znalazłam się w szpitalu z silnym bólem brzucha. Podejrzewano kamienie w woreczku, bo nagle moje GGTP wzrosło do 200. Wykonano wszystkie badania...gastrologia.mp.pl/lista/show.html?id=105765

Podwyższone badanie alt - eChirurgia.pl

Podwyższone badanie alt .. podwyższone: ALT - 140, AST - 168 , GGTP - 766, bilirubina - 1,2, a dodatkowo wynik + Helicobacter pylori. Proszę pomóc co oznaczają...tematy.echirurgia.pl/podwyzszone_badanie_alt.htm

Próby wątrobowe: nieprawidłowe wyniki ALAT, ALP, AspAT...

Próby wątrobowe to badanie z krwi, które ma ocenić pracę wątroby. Jeśli próby wątrobowe mieszczą się w normie, to świetnie. Jednak czasem wyniki prób...www.poradnikzdrowie.pl/sprawdz-sie/badania/proby-watrobowe-nieprawidlowe-wyniki-alat-alp-aspat-...

Podwyższone RBC, HGB - Na pytanie odpowiada Lek. Łukasz...

Witam, większość wyników morfoliogii mam w normie, podwyższone mam tylko RBC na poziomie 5,81 i HGB 17,6. OB mam 2, podwyższone mam również ALAT 87, GGTP 99.https://portal.abczdrowie.pl/pytania/podwyzszone-rbc-hgb

Podwyższone wskaźniki wątrobowe - Forum eChirurgia.pl

Witam, Chciałem zapytać o problem podwyższonych wskaźników wątrobowych. Jakiś czas temu pojawił się u mnie ból żołądka, później wątroby i brzucha.forum.echirurgia.pl/temat10427.htm

aspat i alat w normie wysokie ggtp - Forum SFD.pl

Podwyższony Alat i Aspat,Ggtp w normie. dwa tygodnie po wczesniejszym badaniu brałem regularnie hepatil. dziś odebrałem wyniki tym razem miałem oprócz alatu...www.sfd.pl/wyszukaj/t-aspat-i-alat-w-normie-wysokie-ggtp.html

Co oznacza wysokie ggtp, alt, ast? - Na pytanie odpowiada...

Witam! Od jakiegoś czasu (od kilku lat) miałam lekko podniesione enzymy ALT (od 60 do 100 przy normie 0-40) i GGTP (ok. 100 przy normie do 60) a w USG nie było...https://portal.abczdrowie.pl/pytania/co-oznacza-wysokie-ggtp-alt-ast

Podwyższone wartości prób wątrobowych - Lekarze...

Dzisiaj otrzymałam wyniki badań – AST 106 UI/I, norma 0-3; ALT – 70 UI/I norma 0-42; GGTP – 425 UI/I, norma 11-50. Najbardziej martwię się o wysokie GGTP.gastrologia.mp.pl/lista/show.html?id=83886

Uparcie podwyższone ALT i AST od blisko 4 lat - Forum...

Witam mam 35 lat i ponad 3 lata uparcie podwyzszone ALT i AST. ALT zazwyczaj w okolicach 100. Max do 150. AST zawsze nizsze w okolicach 60. Alkohol pije …forum.echirurgia.pl/temat3836.htm