Masz pytanie?

Podwyższone wyniki GGTP, ASPAT i ALAT - eChirurgia.pl

Zrobiłam mężowi kompleksowe badanie wątroby. Wyniki są dużo podwyższone: ALT - 140, AST - 168 , GGTP - 766, bilirubina - 1,2, a dodatkowo wynik + Helicobacter...zapytaj.echirurgia.pl/pyt1136.htm

Podwyższone wyniki badań krwi - ALT!

Witam. Skoro badania masz na początku lutego to jak najszybciej proponuje udać się do lekarza. Wynik ten może świadczyć o różnych zaburzeniach.www.strazak.pl/index.php?topic=25801.0

Próby wątrobowe: nieprawidłowe wyniki ALAT, ALP, …

Próby wątrobowe to badanie z krwi, które ma ocenić pracę wątroby. Jeśli próby wątrobowe mieszczą się w normie, to świetnie. Jednak czasem wyniki prób...www.poradnikzdrowie.pl/sprawdz-sie/badania/proby-watrobowe-nieprawidlowe-wyniki-alat-alp-aspat-...

Izolowane podwyższenie wartości GGTP - etiologia...

Pytanie nadesłane do redakcji W marcu znalazłam się w szpitalu z silnym bólem brzucha. Podejrzewano kamienie w woreczku, bo nagle moje GGTP wzrosło do 200.https://gastrologia.mp.pl/lista/105765,izolowane-podwyzszenie-wartosci-ggtp-etiologia-diagnosty...

Podwyższone wartości prób wątrobowych - Lekarze...

Pytanie nadesłane do redakcji Witam. Dzisiaj otrzymałam wyniki badań – AST 106 UI/I, norma 0-3; ALT – 70 UI/I norma 0-42; GGTP – 425 UI/I, norma 11-50.https://gastrologia.mp.pl/lista/83886,podwyzszone-wartosci-prob-watrobowych

ALAT normy - PoradnikZdrowie.pl

Szukasz informacji, artykułów nt. ALAT normy. Fachowe informacje i porady nt. ALAT normy - czytaj na Poradnikzdrowie.plwww.poradnikzdrowie.pl/szukaj/ALAT%20normy

Przekroczone normy wątrobowe - edziecko.pl

Po pierwsze, nie są to znacznie przekroczone normy, a zwłaszcza ten drugi wynik nie powinien budzić niepokoju. Lekko podwyższone transaminazy mogą być...www.edziecko.pl/zdrowie_dziecka/1,79370,15237068,Przekroczone_normy_watrobowe.html

OB 20 CO OZNACZA | InfoZdrowie24.pl

OB 20 CO OZNACZA - Wszystko na Temat. Objawy, Przyczyny i Leczenie w InfoZdrowie24.plinfozdrowie24.pl/temat/zdrowie/ob+20+co+oznacza

Biochemia - Zdrowie - Diagnostyka - Polki.pl

Wiele chorób (m.in. nerek, wątroby) przebiega bezobjawowo. Ich diagnoza często jest przypadkowa, dlatego tak ważne są badania biochemiczne. Jakie badania są...polki.pl/zdrowie/diagnostyka,biochemia,10354506,artykul.html

Jakimi lekami obniżyć poziom D-dimerów? - Na pytanie...

Jakimi lekami obniżyć poziom D dimerów jest 2500 mghttps://portal.abczdrowie.pl/pytania/jakimi-lekami-obnizyc-poziom-d-dimerow