Masz pytanie?

dlaczego mam wysokie GGTP - senior.pun.pl

Zrobiłam mężowi kompleksowe badanie wątroby. Wyniki są dużo podwyższone: ALT - 140, AST - 168 , GGTP - 766, bilirubina - 1,2, a dodatkowo wynik + Helicobacter...www.senior.pun.pl/viewtopic.php?id=94

GGTP - forum, dyskusje, rozmowy

Podwyższone badanie alt .. podwyższone: ALT - 140, AST - 168 , GGTP - 766, bilirubina - 1,2, a dodatkowo wynik + Helicobacter pylori. Proszę pomóc co oznaczają...abc.forum.gazeta.pl/szukaj/forum/ggtp

Izolowane podwyższenie wartości GGTP - etiologia...

Pytanie nadesłane do redakcji W marcu znalazłam się w szpitalu z silnym bólem brzucha. Podejrzewano kamienie w woreczku, bo nagle moje GGTP wzrosło do 200.gastrologia.mp.pl/lista/show.html?id=105765

Podwyższone enzymy wątrobowe - eChirurgia.pl

Podwyższone enzymy wątrobowe .. podwyższona. 2 miesiące temu wynosiła 1,82, a teraz taki wysoki? USG w porządku. W Pani przypadku jeśli USG jamy brzusznej jest...tematy.echirurgia.pl/podwyzszone_enzymy_watrobowe.htm

Podwyższone wartości prób wątrobowych - Lekarze...

Pytanie nadesłane do redakcji Witam. Dzisiaj otrzymałam wyniki badań – AST 106 UI/I, norma 0-3; ALT – 70 UI/I norma 0-42; GGTP – 425 UI/I, norma 11-50.gastrologia.mp.pl/lista/show.html?id=83886

Próby wątrobowe: nieprawidłowe wyniki ALAT, ALP, AspAT...

Próby wątrobowe to badanie z krwi, które ma ocenić pracę wątroby. Jeśli próby wątrobowe mieszczą się w normie, to świetnie. Jednak czasem wyniki prób...www.poradnikzdrowie.pl/sprawdz-sie/badania/proby-watrobowe-nieprawidlowe-wyniki-alat-alp-aspat-...

Zdrowie, Choroby, Uroda, Lekarze, Leki • ALT, AST, GGTP...

Gastrologia – dziedzina medycyny zajmująca się chorobami układu pokarmowego, w szczególności żołądka, wątroby i trzustki, a także przełyku i dróg...commed.polki.pl/alt-ast-ggtp-ponad-norme-co-oznacza-vt68581.html

DIAGNOSTYKA laboratoria medyczne i analityczne: GGTP...

Oznaczanie aktywności GGTP (gamma-glutamylotranspeptydazy) jest przydatne w diagnostyce ostrych i przewlekłych chorób wątroby, dróg żółciowych i trzustki.www.diag.pl/Badanie-GGTP.93+M5eac7e79a6a.0.html

Co to jest GGTP i jaką chorobę sygnalizuje? - Na pytanie...

Edytuj odpowiedź. Witamy serdecznie! Gamma-glutamylotransferaza (GGTP) jest enzymem występującym w obrębie nerek, komórek nabłonka dróg żółciowych, wątrobyhttps://portal.abczdrowie.pl/pytania/co-to-jest-ggtp-i-jaka-chorobe-sygnalizuje

Podwyższone AST 49 i ALT 53 - Forum eChirurgia.pl

Oddawałem krew i wyszło że mam coś z wątrobą kazano zgłosić sie na badania.zrobiłem badania i biochemia wyszła :AST:49U/l ALT:53 U/l.Mam 20 lat i boje sie...forum.echirurgia.pl/temat3486.htm