Masz pytanie?

Wyniki TSH: badanie tarczycy, pozwalające oznaczyć poziom...

TSH czyli oznaczenie poziomu tyreotropiny we krwi jest podstawowym badaniem, gdy chcemy sprawdzić, czy tarczyca prawidłowo funkcjonuje. Lekarz zleca oznaczenie...www.poradnikzdrowie.pl/sprawdz-sie/badania/wyniki-tsh-badanie-tarczycy-pozwalajace-oznaczyc-poz...

Glukoza: norma, hipoglikemia, hiperglikemia. Sprawdź swoje...

Glukoza: norma, hipoglikemia, hiperglikemia. Sprawdź swoje wyniki badań i poziom glukozyzdrowie.gazeta.pl/Zdrowie/1,101459,949789.html

Norma TSH - kiedy wykonać badanie TSH? - Polki.pl

Jaka jest norma TSH i kiedy powinniśmy zbadać ten hormon? Jak zdiagnozować nadczynność i niedoczynność tarczycy?polki.pl/video/zdrowie-i-psychologia,badanie-tsh-jak-rozpoznac-nadczynnosc-lub-niedoczynnosc-ta...

TSH - Niedoczynność tarczycy

TSH. Hormon tyreotropowy, zwany w skrócie TSH to hormon wydzielany przez przysadkę mózgową i regulujący pracę tarczycy wydzielającej hormony mające wpływ …www.niedoczynnosc-tarczycy.pl/tsh.php

Interpretacja wyników | Tarczyca.info

Witam serdecznie. Szukam pomocy, co do wstępnej interpretacji wyników badań tarczycy. TSH 3-cia generacja 4.649 Norma: 0.35 – 5.50 FT3 – 2.81 Norma: 2.3-4.2www.tarczyca.info/forums/temat/interpretacja-wynikow-4/

Czy mam chorą tarczycę? | Tarczyca.info

Witam, mam 21 lat i stwierdzono u mnie TSH 11. Czy to oznacza, że mam hashimoto. czuje sie gorzej, przytyłam, jestem senna i zmęczona. czy mam zrobić jakies...www.tarczyca.info/jak-diagnozujemy-tarczyce/czy-mam-chora-tarczyce/

Wysoki poziom trójglicerydów i niski poziom cholesterolu...

Jak zatem interpretować wyniki badań tarczycowych samemu? Które to badania? Przede wszystkim: TSH - hormon tyreotropowy, wytwarzany jest przez przysadkę mózgową.forum.kardiolo.pl/temat2193.htm

Podwyższony poziom trójglicerydów: przyczyny i leczenie.

Masz podwyższony poziom trójglicerydów? Zobacz co go powoduje i dowiedź się jak obniżyć trójglicerydy.www.obnizcholesterol.pl/podwyzszony-poziom-trojglicerydow/

norma. Jak interpretować wyniki badań? - PoradnikZdrowie.pl

Przeciwciała anty-TPO nie występują we krwi osoby zdrowej, dlatego ich obecność zawsze zwiastuje choroby tarczycy. Aby dowiedzieć się, na które...www.poradnikzdrowie.pl/sprawdz-sie/badania/przeciwciala-anty-TPO-norma-jak-interpretowac-wyniki...

Niedoczynność tarczycy - Strona 17 - Forum.Kardiolo.pl

Masz dość wiecznych nieskutecznych diet? A może wciąż czujesz głód i nie potrafisz przestać myśleć o jedzeniu? Marzysz o tym aby jeść do syta i nie...forum.kardiolo.pl/temat207,17.htm