Masz pytanie?

Wyniki TSH: badanie tarczycy, pozwalające oznaczyć poziom...

TSH czyli oznaczenie poziomu tyreotropiny we krwi jest podstawowym badaniem, gdy chcemy sprawdzić, czy tarczyca prawidłowo funkcjonuje. Lekarz zleca oznaczenie...www.poradnikzdrowie.pl/sprawdz-sie/badania/wyniki-tsh-badanie-tarczycy-pozwalajace-oznaczyc-poz...

TSH, czyli strażnik tarczycy - Zdrowie.Gazeta.pl

TSH - co to jest? Poziom TSH pozwala ocenić działanie tarczycy i mieści się między 0,27 a 4,2 mj/l. Jeśli jego wartość jest mniejsza niż 0,1 mj/l można...zdrowie.gazeta.pl/Zdrowie/1,101459,12030145,TSH__czyli_straznik_tarczycy.html

Jaka jest prawidlowa norma Tsh. Strona 1...

Mam 18,5 lat. TSH 4,530. Czy może być to niedoczynność? Niby norma nie jest bardzo przekroczona, ale skoro dużo osób twierdzi, że u młodych TSH powinno być w...www.forumginekologiczne.pl/forum/jaka-jest-prawidlowa-norma-tsh/watek/555671/1.html

Niedoczynność tarczycy | Tarczyca.info

Witam. Mam 26 lat i od 4 miesięcy leczę się na niedoczynność tarczycy, miałam TSH 5,88 gdzie norma była 0,3-4,5 ulU/mL. FT3 ledwo w normie, FT4 0,93 przy...www.tarczyca.info/niedoczynnosc/niedoczynnosc-tarczycy/

Japoński Motyl: TSH to zdecydowanie za mało, czyli jakie...

TSH to zdecydowanie za mało, czyli jakie badania zrobić, gdy tarczyca nie pracuje tak, jak powinnawww.japonskimotyl.pl/2014/12/tsh-to-zdecydowanie-za-mao-czyli-jakie.html

TSH czy FT4 lub FT3 | Tarczyca.info

Jakie wykonać badania: TSH? FT4? FT3?. Wskazówki co monitorować w leczeniu nadczynności i niedoczynności tarczycywww.tarczyca.info/pytania/tsh-czy-ft4-lub-ft3/

Wyświetl temat - wyniki TSH i FT4 a prawidłowy rozwój...

Witam Obecnie jestem w 34tc. Dzisiaj odebrałam wyniki TSH i fT4 oto one: TSH 2.03 norma 0,270- 4,20 ulU/mL fT4 9,89 norma 12,0 - 22,0 pmol/l O czym świadczą te...www.nasz-bocian.pl/phpbbforum/viewtopic.php?f=89&t=85612

Normy TSH a zajście w ciążę. Czy ktoś miał tak, jak ja...

hej, do zachodzenia w ciąże idealny wynik tsh ok. 1, przy wyższym też się zachodzi owszem, ale we wczesnej ciąży poziom tsh rośnie samoistnie a to już inna...f.kafeteria.pl/temat/f9/normy-tsh-a-zajscie-w-ciaze-czy-ktos-mial-tak-jak-ja-p_5231957

Badanie hormonów tarczycy - tyroksyny (fT4) oraz...

Badanie hormonów tarczycy to badanie krwi, dzięki któremu można określić poziom tyroksyny (fT4), głównego hormonu produkowanego przez gruczoł tarczowy, oraz...www.poradnikzdrowie.pl/sprawdz-sie/badania/Badanie-hormonow-tarczycy-tyroksyny-ft4-oraz-tyreotr...

TSH-z jakim wynikiem udało się wam zajść w ciążę...

Ja w styczniu tego roku miałam TSH na poziomie 2,29, lekarz nic nie powiedział, że to za wysoko, ale naczytałam się w necie, że u kobiet starających się o...ovufriend.pl/forum/starajac-sie-ogolne/tsh-z-jakim-wynikiem-udalo-sie-wam-zajsc-w-ciaze,172,9.h...