Masz pytanie?

KAFETERIA - Visanne , komu udało sie zajść w ciążę...

ja biorę visanne 2 miesiąc i już chętnie bym odstawiła;( lekarz kazał mi brać ten lek 5 miesięcy ale ja chyba skrócę sobie ten czas do 3 miesięcy bo bardzo...f.kafeteria.pl/temat/f10/visanne-komu-udalo-sie-zajsc-w-ciaze-p_5113995

Czy przyjmując lek Visanne można zajść w ciążę...

Przyjmuje lek Visanne. Jeśli dobrze rozumiem nie jest to lek antykoncepcyjny, hamuje owulację, wywołuje tzw sztuczną menopauzę, a więc moje pytanie brzmi: jakie...www.poradnikzdrowie.pl/eksperci/pytania/czy-stosujac-lek-visanne-mozna-zajsc-w-ciaze/90495/1/

Visanne - Swiat-Zdrowia.pl

Leki indukujące metabolizm wątrobowy: fenytoina, barbiturany, prymidon, karbamazepina, ryfampicyna oraz prawdopodobnie oksykarbazepina, topiramat, felbamat...www.swiat-zdrowia.pl/leki/visanne

Endometrioza - endometrioza, endometrioza a ciąża...

Endometrioza to choroba kobieca, w której komórki wyściółki macicy (endometrium) rozprzestrzeniają się na inne organy jamy miednicy tworząc narośla i wszczepy.www.poradnikzdrowie.pl/szukaj/endometrioza

Stosowanie leku Qlaira na endometriozę - Na pytanie...

Witam. Mam stwierdzoną endometriozę. Lekarz przepisal mi tabletki qlaira. Czy moge zacząc brać je od razu czy zaczekac na okres (za 10dni). Lekarz zalecił mi brac...https://portal.abczdrowie.pl/pytania/stosowanie-leku-qlaira-na-endometrioze

Zdrowie, Choroby, Uroda, Lekarze, Leki • Endometrioza...

Wszystko pięknie i ładnie... Ale... Nie do końca tak jest w praktyce, przynajmniej u mnie. Nie miałam bólów przy miesiączce. Jedynie pierwszego dnia pobolewał...commed.polki.pl/endometrioza-vademecum-vt67065.html

Leki od A do Z | Medycyna Praktyczna: opis, ceny, refundacja

Jeżeli chcesz otrzymywać lokalne informacje zdrowotne podaj kod pocztowy Zapisz pomiń » Wprowadzono niepoprawny format kodu pocztowegohttps://bazalekow.mp.pl/leki/items.html?letter=V

Wyświetl temat - FSH i LH | Stowarzyszenie na Rzecz...

TSH (ICD-9:L69) mój wynik to 1,250 norma to 0,27-4,2 FT3 (ICD-9:055) mój wynik to 3,14 norma 2,00-4,40 FT4 (ICD-9:069) mój wynik to 1,09 norma to 0,93-1,70www.nasz-bocian.pl/phpbbforum/viewtopic.php?f=6&t=13067&start=1935

KAFETERIA - Endometrioza a tabletki antykoncepcyjne...

Internetowy magazyn dla kobiet. Zdrowie, uroda, kuchnia, seks i związki, diety, forum kobiece. Felietony, ciekawe reportaże i porady ekspertów.f.kafeteria.pl/temat/f2/endometrioza-a-tabletki-antykoncepcyjne-p_3654843

Re: GAMETA RZGOW-rzadowe in vitro cześć 3 - Niepłodność...

Diagnoza. W trakcie rutynowego kobiecego USG dowiedziałam się, że mam torbiel na lewym jajniku. W pierwszym momencie nie zestresowało mnie to specjalnie, jako że...forum.gazeta.pl/forum/w,191,158422404,158422404,Re_GAMETA_RZGOW_rzadowe_in_vitro_czesc_3.html?s...